Tesla åpner Model 3 konfiguratoren for reservasjons-holdere som ikke er ansatt i Tesla!

21.11.2017 16:26

Frem til nå har konfiguratoren kun vært tilgjengelig for folk som er ansatt i Tesla, men nå er konfiguratoren åpnet for første pulje med reservasjonsholdere som ikke er ansatt i Tesla. Disse kan få levert sin Model 3 før nyttår.

Konfiguratoren er som forventet med få valgmuligheter for å forenkle produksjonen i fabrikken nå mens Tesla prøver å få opp antallet produserte Model 3.

Det ser ut som de første reservasjons-holdere som får mail om at konfiguratoren er åpen er de som eier eller eide en Model S eller X da de reserverte en Model 3. Dette er sannsynligvis også folk som bor i California da det er kortere, raskere og billigere for Tesla å hente inn bilene for reperasjoner eller forbedringer som kan dukke opp på de første bilene.

For å få konfigurert bilen for tidligst mulig levering må man velge det største batteriet med premiumpakken. Basis batteriet blir tilgjengelig tidlig 2018 ifølge konfiguratoren.

Med dagens dollarkurs (8,22 USD) blir Model 3 å koste fra 287700kr uten frakt, vrakpant og dokumentavgift) i Norge. Pga. flaskehalsen i Model 3 produksjonen er Tesla litt forsinket så Teslanytt estimerer at de første bilene er å se i Norge i begynnelsen av 2019, men det kan endre seg til tidligere hvis produksjonen går bedre enn forventet nå fremover. De som har reservert Model 3 her i Norge får opplyst om levering sent i 2018 uavhengig av om man var tidlig å reservere eller har reservert nå i det siste. 

For å lære mer om Model 3 og Norske priser på utstyr les denne artikkelen fra Teslanytt.no.

    

Trykk på bildene for større versjon. Alle bildene er hentet fra You You Xue her.

Teslanytt håper på å se demobiler i Norge våren 2018. 

Av Jim Roger Johansen, Teslanytt.no

 

Andre nyheter