Spar opp til 50% på forsikringene dine!

18.01.2018 10:05

Tribe Venneforsikring AS tilbyr rabatt for medlemmer av Teslanytt. 

Tribe tilbyr 10% rabatt på alle forsikringer for Teslanytt-medlemmer!


Tribe er et nytt og innovativt forsikringskonsept, og var blant annet først ute med spesialtilpasset forsikring for el-bileiere. Nå gir de også svært hyggelig rabatt på forsikringer til alle medlemmer av Teslanytt. Slik fungerer det:

- Ved flytting til Tribe beholder man alle dekninger og vilkår fra tidligere forsikringsselskap, til 5%* lavere pris. I tillegg får man Tribes egne vilkårs-sett, og er dermed dobbelt dekket.

- Deretter kan man senke prisen ytterligere ved benytte Tribes unike vennerabatt. Ved å legge til en venn får man 5%* rabatt. Man kan ha opptil ti venner og dermed få 50% rabatt på alle forsikringene. Som betalende medlem i Teslanytt kan du legge til Teslanytt som din første venn og dermed få nye 5%* rabatt umiddelbart! 


Tribe tilbyr ikke bare bilforsikring, men alle typer skadeforsikringer til privatpersoner. Les mer om hvordan det fungerer her: https://tribe.no/handle-om

 

Ønsker du å flytte forsikringene dine til Tribe trykk her: www.tribe.no/flytte/stine

Du kan laste opp dine forsikringsdokumenter til Tribe selv eller gi Tribe fullmakt til å hente dokumentene fra ditt nåværende selskap.

 

*Rabatt, vilkår og dekningsgaranti hentes fra forsikringer i disse selskapene;

Gjensidige, If, Tryg, Sparebank 1, DNB, Frende eller Eika.

*Hvis du ikke har dine forsikringer i et av disse selskapene så må du få et skriftlig tilbud fra et av de selskapene så blir rabatt regnet ut fra det tilbudet du får da.

 

Les mer om medlemsfordeler for medlemmer av Teslanytt her.

 

Andre nyheter